Thursday, April 26, 2007

Drills

En del af traditionerne paa skolerne herovre handler de mange forskellige drills, der pr. tradition er en del af hverdagen. Jeg har proevet en 5-6 fire drills, en tornado drill. I gaar skulle vi have haft en earth quake drill, tornado og intruder drill, men da alle administrators blev optaget af et slagsmaal mellem to piger var de noedt til at aflyse. Lige for lidt siden, og kl. er nu 13.30 lokal tid var der endnu en. Denne gang var det narko hunde der gennemsoegte skolen. Dette bliver gjort en gang om aaret. Selvfoelgelig hvis der er begrundet mistanke om stoffer paa skolen goer de det noget oftere.
Alle disse drills skal goere at de unge og medarbejdere ved hvor de skal vaere ved eventuelle "events". Selvom det er lovgivet fra staten Missouri at der SKAL vaere drills, saa viser medarbejderne, at de ogsaa har ansvar for baade elevernes laering, men ogsaa for deres sikkerhed ved at have fuldstaendig styr paa f.eks. hvad de skal goere og hvor de skal gaa hen med deres klasse ved f.eks. en fire drill. De er nede paa omkring 7 minutter for at faa de lidt under 1000 elever ud, og hen til deres anviste pladser uden for.
Kald det en slags konsekvens paedagogik, da det i denne jo ogsaa er den"voksne" der tager et medansvar for den unge. Sammen med ham/hende vel at maerke. Ingen reform selvforvaltnings/reform paedagogik her:-)

1 comment:

Alfet said...

Yo m8
Ville lige fortælle at vi er ved at reviderer vores evakueringsplan og det er faktisk meningen at vi skal øve evakuering jævnligt.

Men det er et meget overset punkt i danske institutioner og skoler ecty. synes du ikke?

Btw. håber alt er vel Over There